Kāpēc izvēlēties NATUREA barību?

Kāpēc izvēlēties NATUREA veselīgo suņu/kaķu barību un gardumus?

NATUREA barība aromātiski smaržo un garšo izcili, jo tā gatavota tikai no svaigas gaļas un zivīm. 

Barojoša un lieliski sabalansēta ar dabīgām piedevām. Plašs monoproteīnu recepšu klāsts par pieņemamām cenām. NATUREA no sirds rūpējas par Jūsu mīluļu veselību un labsajūtu katru dienu.

NATUREA - augstākā kvalitāte par labu cenu!

NATUREA barība:

  • Ideāli piemērota suņiem un kaķiem ar alerģijām
  • Barība garšo pat visizvēlāgākajiem mīluļiem
  • Plaša garšu un  barības veidu izvēle
  • Barība ļoti viegli sagremojama, perfekta jūtīgiem vēderiem
  • Veicina gremošanas procesu
  • Uzlabo pūkaiņu ādas veselību un  kažoka zīdainumu

NATUREA barību receptes veidojuši veterinārārsti un dietologi, lai maksimāli nodrošinātu Jūsu mīluļu veselību, ilgu un laimīgu mūžu. NATUREA patiesi rūp, lai Jūsu mīluļi būtu veseli un dzīvespriecīgi, dāvājot Jums vairāk prieka un jautru brīžu kopā.

Ar ko izceļas NATUREA barība?

Visi NATUREA produkti tiek gatavoti Eiropā, tas nozīmē, ka visas ražotnes atbilst visstingrākajām likumu normām un vissmalkākajām ražošanas prasībām pasaulē. Nepārtraukti tiek uzraudzīta ieteikme uz vidi un ekosistēmam.

Piemēram, NATUREA kaķu konservu plašais klāsts tiek gatavots ražotnē Galisijā, Spānijas ziemeļos. Ražotne izmanto alternatīvo enerģiju no vēja enerģijas un vada savu zvejas floti, nodrošinot ilgtspējīgu zvejas nozveju Atlantijas okeāna ziemeļdaļā. NATUREA atbilst Dolphin Safe Programme Earth Island Institute prasībām.

NATUREA arī sniedz ieguldījumu Portugāles mežu atjaunošanas programmā, kas tika īstenota pēc aizvadīto vasaru mežu ugunsgrēkiem. NATUREA katru gadu iepērk simtiem koku, bagātinot mežus, vienlaikus kompensējot oglekļa emisiju ietekmi dabā.

Mūsu standartu saraksts atspoguļo mūsu darbu un centienus būt atbildīgam zīmolam. Mūsu saziņas materiālos tiek izmantots tikai pārstrādāts papīrs, ISO standartu pieņemšana apstrādes procedūrām, PEFC sertificēts papīrs un tintes vai BRC pārtikas sertifikāts arī ir dažas no daudzajām procedūrām, kas ir daļa no mūsu ikdienas rūpēm par dabu un apkārtējo vidi.