Kāpēc izvēlēties Leitwolf produktus savam sunim?

Leitwolf filosofija

Kad divi draugi, Rainers un Frenks, 2019. gadā ērti apsēdās pie kopīga galda kādā itāļu restorānā, dzima vienkārša un skaidra ideja - jāražo augstas kvalitātes premium klases suņu barība, kas apmierinās gan suņu saimnieku vēlmes, gan viņu mīluļu uztura vajadzības:

  • vismaz 50% gaļas saturs,
  • bez graudaugiem, 
  • ar rūpīgi atlasītiem monoproteīniem. 

Dot klientiem iespēju saņemt kvalitatīvas konsultācijas ir viena no galvenajām Leitwolf kompānijas prioritātēm, tāpēc barības izplatīšana tiek uzticēta specializētiem mazumtirgotājiem. 

 ... garšīgi un veselīgi!

Pirms Leitwolf radīšanas, abu kompānijas dibinātāju dzīve un aizraušanās jau vairākas desmitgades bija saistīta ar suņu un citu mājdzīvnieku labbūtību. Viens no viņiem bija dabīgās suņu barības un kopšanas produktu brenda PLATINUM ražotājs, bet otrs - lielākā zooveikala Reinas-Mainas apgabalā “Superpet” dibinātājs. Viņi ātri vien saprata, ka abu pieredze ir unikāla kombinācija - viens pārzina saimnieku vēlmes, bet otrs izprot, kas četrkājainajiem draugiem ir nepieciešams, lai tie būtu veseli un lieliskā formā.  

Tā radās ideja par atbildīgu augstākās kvalitātes suņu barības zīmolu. Abi idejas autori nevēlējās ilgi gaidīt, bet gan tūlītēji ķerties pie ideju realizēšanas. Tieši šī iemesla dēļ Leitwolf brenda ideja gandrīz cieta neveiksmi.

Jo kvalitātei ir vajadzīgs laiks

"...Vilka, mūsu četrkājaino draugu priekšteča, uzturā vēl šodien dominē gaļa un zivis. Vilki mēdz mērķtiecīgi ēst arī augus, lai uzņemtu vitamīnus, mikroelementus, minerālvielas. Tomēr suņu zobi un viss gremošanas trakts ir veidots tā, lai gaļa būtu galvenā to uztura sastāvdaļa...".

Tieši šis secinājums un nemainīgi augsta sastāvdaļu kvalitāte jau kopš kompānijas rašanās bija galvenā prioritāte, kas jānodrošina visos barības izstrādes posmos. 

Ceļš līdz rezultātam, ko redzam šodien, nebija vienkāršs. Abiem kompānijas dibinātājiem bija jāiemācās praktizēt savu ne vienmēr spēcīgo rakstura īpašību - pacietību - taču tas vainagojās ar panākumiem. Trīs gadus vēlāk, neatlaidīga un aizrautīga darba rezultātā, viņi beidzot varēja ieskatīties neskaitāmās laimīgu suņu acīs un saprast, ka ir radījuši tiem labāko.


Par Leitwolf produktiem

> 50% gaļas saturs

Leitwolf zina, ka suņiem ir nepieciešama kvalitatīva barība, lai saglabātu veselību, fizisko formu un vitalitāti. Tāpēc kompānija barībai pievieno daudz gaļas (vismaz 50%), neizmanto nekādus nevajadzīgus barības papildinājumus, piemēram, kviešus, un gluži vienkārši vēlas radīt patiešām labu suņu barību. 

0% graudi

Vai meklējat barību suņiem bez graudaugiem un ar augstu gaļas saturu? Tad Leitwolf būs īstā izvēle! Leitwolf barības sastāvā netiek izmantoti nekādi graudaugi.

Kāpēc barība suņiem bez graudiem ir labāka? Suņu barība kļūst panesamāka, vieglāk sagremojama, kā arī jūs izvairāties no iespējamiem alergēniem.

100% monoproteīns

Katrā barībā kā olbaltumvielu avots tiek izmantots tikai viens gaļas veids. Olbaltumvielu tīrība nodrošina to, ka suņu organisms spēj barību labi tolerēt. Tas ir īpaši aktuāli suņiem ar jutīgu kuņģi. Monoproteīna barība ir lieliska izvēle arī alerģiskiem suņiem.