NATUREA - augstākā kvalitāte par labu cenu!

Kāpec NATUREA vselīgā barība un gardumi?

NATUREA barība aromatiski smaržo un garšo izcili, jo tā gatavota tikai no svaigas gaļas un zivīm.

Barojoša ип lieliski sabalansēta ар dabīgām piedevām. Plašs monoproteīnu recepšu klāsts par pienemamām cenam. NATUREA no sirds rūpējas par Jūsu miluļu veselību un labsajutu katru dienu.

NATUREA - augstākā kvalitāte par labu cenu!

НАТУРА бариба:

  • Идеальные piemērota suniem un kaķiem ar alerģijām
  • Barība garšo pat visizvēlāgākajiem miluļiem
  • Plaša garšu un barības veidu izvele
  • Barība ļoti viegli sagremojama, perfekta jutīgiem vēderiem
  • Veicina gremošanas procesu
  • Uzlabo pūkaiņu adas veselību un kažoka zīdainumu

NATUREA baribu receptes veidojuši veterinārārsti un dietologi, lai maximali nodrošinātu Jūsu miluļu veselību, ilgu un laimīgu mūžu. NATUREA patiesi rup, lai Jūsu miluļi būtu veseli un dzīvespriecīgi, dāvajot Jums vairak prieka un jautru brīzu kopā.

Ar ko izceļas NATUREA ?

Visi NATUREA produkti tiek gatavoti Eiropā, tas nozīmē, ka Visas ražotnes atbilst visstingrākajam likumu normām un vissmalkakajām ražošanas prasībām pasaulē. Nepārtraukti tiek uzraudzīta ieteikme uz vidi un ekosistēmam.

Piemēram, NATUREA kaķu konservu plašais klāsts tiek gatavots ražotnē Galisijā, Spānijas ziemeļos. Ražotne izmanto alternatīvo enerģiju no vēja enerģijas un vada savu zvejas floti, nodrošinot ilgtspējīgu zvejas nozveju Atlantijas okeana ziemeļdaļā. NATUREA atbilst Dolphin Safe Program Институт Земли острова prasībām.

NATUREA arī sniedz ieguldījumu Portugāles mežu atjaunošanas programmā, kas tika istenota pēc aizvadīto vasaru mežu ugunsgrēkiem. NATUREA katru gadu iepērk simtiem koku, bagātinot mežus, vienlaikus kompensējot oglekļa emisiju ietekmi dabā.

Mūsu standartu saraksts atspoguļo mūsu darbu un centienus but atbildīgam zīmolam. Мусу сазихас Материалос Тик Измантоты Тикай Парстрадаты Папирс, Изо Стандарту Пьешемшана Апстрдес ПРОЦЕРСИЯ, ПЕФК СЕРТИФИТА