Почему выбирают беззерновые продукты?

Vai zinājāt, ka suņi un kaķi ir plēsēji, kas ir cieši saistīti ar vilkiem un lūšiem?

Atšķirībā no zālēdājiem un atgremotājiem, plēsējiem ir īsa, diezgan skaba gremošanas sistēma, kas īpaši paredzēta gaļas sagremošanai. Letakie un visizplatītakie suņu un kaķu barības zīmoli savās barības iekļauj kukurūzu un kviešus to zemo izmaksu dēļ. Бет тас вар radīt realu risku mājdzīvniekiem, jo ​​šie graudi ir pazistami kā tādu problemu avots kā: aptaukošanas un adas alerģijas.

''Lētākie un visizplatītakie suņu un kaķu barības zīmoli savās barības iekļauj kukurūzu un kviešus to zemo izmaksu dēļ...''

NATUREA ievēro Naturally Соответствующая концепция, gatavojot barību, pamatojoties uz to, kas mūsu pūkainajiem draugiem patiešām ir nepieciesams. Barības receptēs tiek izmantotas tikai izejvielas no Eiropas, kas ir derīgas lietošanai cilvēku partika. Gaļa vai zivis ir papildinatas ar saldajiem kartupeliem, augļiem, dārzeņiem, aromatiskiem garšaugiem un jūraszālem, un barībā vienmēr ir maz ogļhidratu.

Jūsu miluļu - suņu un kaķu fiziskā labklājiba ir proporcionāla viņu maltīšu kvalitātei. Barojot viņus ар NATUREA gardajam maltēm, tiek nodrošinata pilnvērtīga un veselīga dzīve.

Pilnvērtīgas un veselīgas maltītes nodrošina Jūsu pūkainajiem draugiem vairak jautribas un laika pavadīšanas kopā ар visu ģimeni. Jums vienkarši jāpievieno vairak milestības šiem mirkļiem kopā un jāizbauda savu labako draugu beznosacījumu milestība!