Iepazīsties - ekskluzīva barība ar gaļu tikai no brīvu turēšanas apstākļu dzīvniekiem McAdams!

Priecājamies paziņot, ka Zorro.lv piedāvājumu papildinājuši produkti no Lielbritānijas kompānijas McAdams, kas specializējas augstākā labuma pārtikas ražošanā suņiem un kaķiem, izmantojot gaļu no dzīvniekiem, kas auguši brīvos turēšanas apstākļos. Meklē McAdams produktus suņiem un kaķiem mūsu interneta veikalā!


McAdams filosofijas pamatā - ilgtspēja un mīlestība pret visiem dzīvniekiem

McAdams stāsts aizsākās 2016. gadā, dzimstot idejai par augstākās kvalitātes barību mājdzīvniekiem, kas ir piemērota suņiem un kaķiem ar jutīgiem vēderiem, turklāt rūpējas ne tikai par suņu un kaķu veselību, bet arī par pārējo dzīvnieku dzīves apstākļiem

McAdams dibināja cilvēki, kas mīl visus dzīvniekus. Skaidrs, ka gaļa ir neatņemama suņu un kaķu uztura sastāvdaļa, taču McAdams filosofijas pamatā ir uzskats, ka fermu dzīvniekiem nav jādzīvo sliktos apstākļos, lai mūsu mājdzīvnieki varētu dzīvot savu labāko dzīvi. Šī iemesla dēļ kompānija rūpīgi izvēlas gaļas piegādātājus, veidojot sadarbību tikai ar tām fermām, kas ievēro augstākās dzīvnieku labturības prasības un audzē tos brīvos turēšanas apstākļos. Vairums mājdzīvnieku barību ražotāji nenorāda fermas, no kurām tiek iegūta ražošanā izmantotā gaļa, līdz ar to nav iespējams sekot līdzi ne gaļas kvalitātei, ne arī fermu dzīvnieku audzēšananas praksēm. Visas fermas, ar kurām sadarbojas McAdams, ir ieguvušas RSPCA sertifikātu, kas apliecina augstākos dzīvnieku labturības standartus. Papildus tam, no katra pārdotā barības iepakojuma McAdams daļu peļņas ziedo RSPCA, lai palīdzētu organizācijai turpināt tās nozīmīgo darbu. RSPCA ir lielākā dzīvnieku labdarbības organizācija Lielbritānijā, kuras darbības fokusā ir tādas tēmas kā vardarbības pret dzīvniekiem novēršana un dzīvnieku glābšana. 

Cilvēku uzturā aizvien lielāka uzmanība tiek pievērsta tam, kādos apstākļos audzēti mājputni un mājlopi. McAdams rosina par to domāt arī, izvēloties pārtiku savam mājdzīvniekam, lai kopīgiem spēkiem veidotu ilgtspējīgāku un pret dzīvniekiem saudzīgāku pasauli.  


Tikai augstākā labuma sastāvdaļas mājdzīvnieku veselībai

Visās McAdams barībās tiek izmantota tikai svaiga gaļa no brīvos turēšanas apstākļos audzētiem dzīvniekiem, kas sākotnēji bijusi piemērota lietošanai cilvēku uzturā (human grade food). Galvenā sastāvdaļa McAdams barību sastāvā ir vistas un tītara gaļa (taču pieejamas arī barības ar jēru un zivi). Lai nodrošinātu izcilu barības uzturvērtību, barībās tiek izmantoti veseli putni. Papildus tam, visas McAdams barības tiek papildinātas ar vērtīgiem dabīgajiem uztura bagātinātājiem mājdzīvnieku veselības atbalstam, to skaitā tādiem superproduktiem kā zaļlūpu gliemene, brūnaļģes un lašu eļļa. 


Barības pagatavošanas tehnoloģija, ko īpaši novērtēs mājdzīvnieki ar jutīgiem vēderiem un izvēlīgākie mīluļi

Lielākā daļa sauso barību tiek pagatavotas ātri, izmantojot tvaiku, spiedienu un ļoti augstu temperatūru (to sauc par ekstrūzijas metodi). Daudzi suņi un kaķi ar jutīgiem vēderiem slikti panes šādā veidā gatavotu barību. McAdams barība tiek gatavota citādi, to lēni un maigi apcepot krāsnī zemā temperatūrā no 40 līdz 102 grādiem pēc Celsija, lai nodrošinātu vieglu sagremojamību un augstu uzturvērtību. 

Īpašā pagatavošanas tehnoloģija nodrošina arī labākās garšas īpašības. Turklāt to apstiprina suņi un kaķi paši - neatkarīgos garšas testos vairāk nekā 80% suņu un kaķu kā pirmo izvēli izraudzījās tieši McAdams barību!


Nulles oglekļa emisijas

Rūpējoties par produktu ilgtspēju, McAdams pievērš uzmanību arī kompānijas oglekļa pēdas nospieduma mazināšani. Oglekļa pēdas nospiedums ir kopējais siltumnīcefekta gāzu izmešu apjoms, kas rodas no precēm un pakalpojumiem to radīšanas, izplatīšanas un lietošanas laikā. Jau pašlaik kompānija ir sasniegusi nulles oglekļa emisiju mērķi, un regulāri ziedo līdzekļus dažādiem lietusmežu atjaunošanas projektiem, kā arī pievērš uzmanību tam, lai barību iepakojumi tiktu ražoti no pārstrādātiem materiāliem. Taču ar to kompānijas ambīcijas neapstājas - nākotnē McAdams plāno kļūt par vēl ilgtspējīgāku ražotāju!