Kādēļ izvēlēties barību bez graudiem?

Vai zinājāt, ka suņi un kaķi ir plēsēji, kas ir cieši saistīti ar vilkiem un lūšiem?

Atšķirībā no zālēdājiem un atgremotājiem, plēsējiem ir īsa, diezgan skāba gremošanas sistēma, kas īpaši paredzēta gaļas sagremošanai. Lētākie un visizplatītākie suņu un kaķu barības zīmoli savās barībās iekļauj kukurūzu un kviešus to zemo izmaksu dēļ. Bet tas var radīt reālu risku mājdzīvniekiem, jo ​​šie graudi ir pazīstami kā tādu problēmu avots kā : aptaukošanās un ādas alerģijas.

''Lētākie un visizplatītākie suņu un kaķu barības zīmoli savās barībās iekļauj kukurūzu un kviešus to zemo izmaksu dēļ...''

NATUREA ievēro Naturally Appropriate koncepciju, gatavojot barību, pamatojoties uz to, kas mūsu pūkainajiem draugiem patiešām ir nepieciešams. Barības receptēs tiek izmantotas tikai izejvielas no Eiropas, kas ir derīgas lietošanai cilvēku pārtikā. Gaļa vai zivis ir papildinātas ar saldajiem kartupeļiem, augļiem, dārzeņiem, aromātiskiem garšaugiem un jūraszālēm, un barībā vienmēr ir maz ogļhidrātu.

Jūsu mīluļu - suņu un kaķu fiziskā labklājība ir proporcionāla viņu maltīšu kvalitātei. Barojot viņus ar NATUREA gardajām maltītēm, tiek nodrošināta pilnvērtīga un veselīga dzīve.

Pilnvērtīgas un veselīgas maltītes nodrošina Jūsu pūkainajiem draugiem vairāk jautrības un laika pavadīšanas kopā ar visu ģimeni. Jums vienkārši jāpievieno vairāk mīlestības šiem mirkļiem kopā un jāizbauda savu labāko draugu beznosacījumu mīlestība!