Ar ko atšķiras ESSENTIAL FOODS?

Kāpēc izvēlēties ESSENTIAL FOODS barību savam mīlulim?

ESSENTIAL FOODS kompānijai, kas gatavo pasaulē vienu no top kvalitātes suņu un kaķu barībām, ir ambicioza misija - uzlabot un pagarināt suņu un kaķu dzīvi. Lai šādu mērķi uzdrīkstētos publiskot un, lai tas izdotos, ir ļoti svarīgi, kas ir barības sastāvā. Recepšu izejmateriāli un barības sastāvs atbilst suņu un kaķu dabiskajām uztura vajadzībām. Papildus tam, ka Jūsu suns un kaķis no savas barības visu nepieciešamo saņem pareizā proporcijā, izejvielas ir augstākās kvalitātes. 

ESSENTIAL FOODS vēlas uzņemties atbildību par kvalitatīvām izejvielām, kas tiek izmantotas barības gatavošanai. Visas izejvielas, protams, ir bez ĢMO, izejvielas tiek iegādātas pēc iespējas tuvāk ražošanas vietai. ESSENTIAL FOODS vēlas, lai izejvielas būtu ne tikai augstas kvalitātes sastāvdaļas, kas piemērotas lietošanai pārtikā, bet izejvielām tiek izmantota gala tikai no veseliem dzīvniekiem. Izejvielas tiek piegādātas no rūpīgi atlasītām saimniecībām, kurām veiktas kvalitātes pārbaudes un auditi. Pārtikā izmantotā pīle, jērs, brieži un zivis ir brīvās turēšanas dzīvnieki, tāpat vista un olas ir brīvas turēšanas apstākļos iegūtas. Vairāk nekā 90% no Lankašīrā, Lielbritānijā, gatavotās barības ir gatavoti no vietējās izcelsmes, atbildīgi iegūtām sastāvdaļām.

ESSENTIAL FOODS barības ražotni var klasificēt kā vienu no labākajām suņu un kaķu barības ražotnēm pasaulē. Ražošanā radušās oglekļa dioksīda emisijas tiek kompensētas stādot kokus un apsaimniekojot dabas liegumus. Ražošanas laikā radušos atkritumu pārstrāde un ūdens attīrīšana notiek uz vietas.

Maltīšu gatavošanā papildus kaltētajām izejvielām tiek izmantotas arī daudz svaigas sastāvdaļas. Ar gatavošanas metožu palīdzību šo svaigo sastāvdaļu uzturvērtības gatavajā maltītē saglabājas visaugstākajā līmenī. Pēc izejvielu sajaukšanas barība tiek saspiesta zem spiediena. Pēc presēšanas barība tiek gatavota maksimāli 90 grādu temperatūrā. Barība tiek iepakota uzreiz pēc pagatavošanas. Ražošana tiek uzraudzīta soli pa solim, nepārtraukti.

ESSENTIAL FOODS iegulda milzīgu darbu labdarības programmās. Izmantojot dažādas organizācijas, ESSENTIAL FOODS veic būtisku atbalstu dažādās jomās, piem. Āzijā apdraudētajiem lietus mežu dzīvniekiem, Āfrikā degunradžiem un ielu suņiem Spānijā. Mērķis ir kopumā ik gadu dažādām labdarības organizācijām ziedot 150 000 eiro vai nu kā naudas ziedojumus, vai kā pārtikas palīdzību, piem. Eiropas ielu suņu organizācijām, patversmēm.

Lepojamies, ka varam EESENTIAL FOODS visaugstākās kvalitātes maltītes nodrošināt Latvijas suņiem un kaķiem. ESSENTIAL FOODS jau ir nonākusi daudzu mazumtirgotāju plauktos. Ja jūsu vietējais veikals vai veterinārā klīnika vēl nepārdod ESSENTIAL FOODS, informējiet par to viņus un/vai mūs, un mēs labprāt sadarbosimies.